Dagens meny

Tjena!
Mitt schema för dagen ser ut såhär;
Ringa Jojje
Ringa Erica och Elisabeth
Ringa Svenne
Åka och bada
Chilla

Det är ungefär såhär dagen ser ut. Måste ringa massa folk och bada. Inget annat är med på schemat så det blir nog bara att flyta med och se vad som händer. Om inte älsklingen kommer in till stan blir det nog som vanligt. Funderar på om man ska in till stan en snabbis men jag tror inte jag orkar det. Just nu vill jag att Erica och Bettan ska komma hit så det händer något i Chrissens värld! Hoppas dom kommer hit så jag får något gjort! Jag känner att jag är väldigt osocial för tillfället. Men jag ska nog gå och fixa till mig lite nu, känner mig ganska slaskig? :s
Dagens outfit består av;
Tiger linne från Gina
Vita shorts från Gina
Väldigt sommrigt och skönt att ha på sig.
Vi hörs inatt!






Kramar!

God ... förmiddag?

Hejsan på alla som läser!

Jag har inte hunnit blogga idag, det är ganska tidigt för mig fortfarande. Än så länge har jag inte ätit någon frukost. Typiskt mig. Aja, idag kommer Elica hem ifrån Öland! Så henne ska jag nog träffa med Bettan!
Jojje älskling kommer oxå hem ifrån Gotland efter att ha varit på fotbollscup där. Hoppas det gick bra!
Jag har saknat honom jättemycket så det kommer kännas skönt att vi är i samma landskap i alla fall, vi får väl se om vi träffas imon eller så.
Själv har jag varit nere och tagit en dusch. Skönt!
Nu ska jag äta, för jag känner mig liiiiiiite småhungrig faktist.
Hoppas att solen skiner på er med, för dte gör den på mig!


Kram //Chris

Förlåt för dålig uppdatering!

Jaah, rubriken säger det mesta!

Tisdag: På mogonen mötte jag Ry, Fnany, Klarren, Ebbs & Sara vid cykelbussen. Vi tog den över Ölandsbron innan vi cyklade till Ölands djur och nöjespark! Jippie! Vi gick in och kollade på alla djur innan vi åkte lite karuseller och sedan gick vi in på Pirate Island! Det var busigt kul! Inträde för Ölands djur och nöjespark kostar 240;-  men med Pirate Island kostar det 300;- för en hel dag. Tack för en jätterolig dag tillsammans med er!

Onsdag: Idag så cyklade jag hem till Flisan innan vi drog till stan. Kollade i dom vanliga affärerna, Gina, NewYoker, HM och Bikbok. Efter en kulig stund där tog vi varsinn glass på Donken. Mysigt. När vi var klara fortsatte vi till P-viken. Det blåste grymt mycket och Svenne, Jakke & Jonte var där. Efter typ 20 minuter kom Issa oxå. Henne har jag inte träffat på jättelänge! Aja, pratade lite med Svenne och dom innan jag återgick till Flisan och Issa. När jag skulle hem tog jag sällskap med boysen.
Vid fem satt jag hemma hos Erica och väntade på att hon skulle bli klar. Jättemysigt rum med den coola idén att ha massa foton på vänner på väggarna. När hon var klar drog hon, jag och Bettan till Biostaden. Efter hand kom Klarren oxå. Vi tog ut biljetterna och gick för att köpa godis. Köpte inte mycket eftersom att jag hade gjort av med 500;- på Ölands djur och nöjes park.
Filmen vi såg hette ialla fall The Proposal. Det var en romantisk komedi typ. Jag satt och grät, skrattade och log åt många gulliga saker. Sandra Bullock spelar väldigt bra mot den sexiga Ryan Reynolds. Det blev en väldigt lyckad dag i alla fall.
På kvällen så cyklade jag hem till Betty där Elica redan var. Vi satte oss såklart på balkongen som vi alltid gör. Där blev det mycket skratt och flum! *Haha!*
Senare på natten gick vi ner till källaren och pratade lite i sängen vi skulle sova i. När vi började bli lite halvtrötta satte vi på Freaky Friday. Men efter bara 50 minuter ungefär somnade vi.

Torsdag; Ebbsan kom och väckte mig och Erica. Av någon konstig anledning var inte Bettan där. Hon hade vaknat tidigt och gick upp för att inte störa oss och inte bli uttråkad själv. Erica var tvungen att dra ganska snabbt för hon skulle till Böda. Men Ebben och jag stannade kvar. Efter yttligare någon timme drog vi med. Vi gick ut med vovvisen Maja till netto och tillbaka. Sedan tog vi med vovvisen till Norrlidsbadet och badade henne och oss själva lite.  Efter ett tag blev vi uttråkade och drog hem igen. På natten satt jag uppe och skrev ner lite tankar och annat. Måste bara få säga att det är synd att Gaybloggen har lagt ner! Starkt gjort Amir!

Fredag; Idag så cyklade jag till Mia på morgonen. Hon ska ju åka till Frankrike idag. Vi pratade lite innan Ebbsan kom. Efter en halvtimme eller så var det bara att säga hejdå. Jag kommer inte att få se henne på 10 dagar, synd! Aja, ebbs och jag drog hem till mig och jag åt. Alltid lika segt med att äta på morgonen. När vi städat lite kom Jakke och Viktor. Vi gjorde inte mycket innan vi åkte och badade på Norrliden. Det blåste nästan mer idag faktist. Så vi drog hem igen. När vi bytt om och ätit åkte vi hem till Jakke. Vi gjorde inte mycket där så Ebbsan kom med det brillianta förslaget att vi skulle gå ut. Det gjorde vi oxå, men sen när vi väl var ute så visste vi inte vad vi skulle göra? Men Viktor det smartskaftet kom på att vi kunde gå till Bergaplan och spela lite fotboll. Det var alla med på så när Jakke gick för att hämta boll så gömde vi oss. Och jag lyckades skrämma honom! *Stolt!* Haha!
Vi spelade fotboll och hjulade lite och sånt. Men efter ett tag kom även Bettsy! Vi gick hem efter ett tag och Ebbsen och Betty följde med mig. Nu har alla gått hem och jag sitter här mätt och skriver. Bara för att bli gladare lägger jag upp denna bild på Elica som är saknad!



Kramar // Chliss

Pigg igen!

Klara kunde inte komma-.- så jag va med araya istället:D vi "grillade" choklad och va med Alex och Svenne, kul,kul.
Sen åkte vi hit och tog lite bilder. Tack för att du räddade mej Araya! Jag hade fått ett socialt sammanbrott annars!!
puss// Miiia

Seg

Väldigt mycket bloggande från mej ida. Jag e uttråkad och väntar på Klara som ska komma hit någon gång i kväll. Har ägnat de senaste 40 minutrarna åt att ligga i min säng och lyssna på Beyoncé. Avgudar den kvinnan.Hej då. / mia

ja,ja,ja!

Nu har jag varit och köpt en film med lillebror på OKQ8
Det blev Yesman med Jim Carrey.
Tror Chris och Klarren såg den på bio när den gick?
Längtar efter att se den!
från baksidan av filmen:  Carl Allen är deppig, och det är inte så konstigt. Han har gått igenom en svår skilsmässa och har ett trist jobb. Men efter att ha varit och lyssnat på en självhjälpsguru hittar han ett högst orginellt sätt att hantera sin livskris: att svara JA ovasett vad han får för fråga....


// Mia

Le Grau du Roi

hittade precis några bilder från staden vi ska åka till i Frankrike, le grau du roi.
Här kommer en, titta och njut....
le grau du roi

// Mia

Hem ljuva hem

Hallå alla morgonpigga! Jag vaknade super tidigt idag, kan bero på att jag sov en hel del i bilen...
Resan blev iallafall lyckad med mycket sol och bad, mormor bor i en förort till stockholm så vi var faktiskt inte i stan så mycket. Bara en kväll och då hade jag ont i magen -.- 
Både på vägen upp och ner stannade vi vid en liten sjö som ömringades av klippor som man kunde bada från. Mysigt!
och filmer blev det oxå, jag har kollat på två riktigt bra MAMMA MIA! och kärlek på menyn. Så nu springer vi alla runt här hemma och nynnar på Dancing queen :P
Idag ska jag packa! vi åker ju till frankrike imon (ca 13.00?) och sen ska jag ringa chris, köpa några filmer och gå till klara och försöka låna hennes twilight böcker :)
Filmerna och böckerna behöver jag till resan, vi ska åka tåg och det tar ca ett dygn :/
Puss på er!// Mia

(bilder kommer så fort som möjligt, just nu kan jag inte ladda över dom på datorn)

I väntan på sömnen ...


Mitt öga


Rubriken säger väl allt ...
Jag sitter här och undrar vad jag ska göra för att bli trött? Imon ska jag upp tidigt igen för att åka till en djur & nöjespark med Fnany, Ebbe, Klarren, Sara, Ry & kanske Carro. Det kommer blir kuligt. Vi kommer ta cykelbussen vid 9 tiden och sedan åka över med den till Öland. Därifrån cyklar vi till parken. 400 ;-  ska jag ah emd mig för inträde och mat. Det finns även pooler och roliga vattenland där. Hoppas man får se några coola djur medans man ändå är på g!
Slänger upp en bild på mitt öga som jag redigerat. Hoppas man blir trött med tiden!

Jao, idag då.. vad hände mer?
Joo, efter blogg inlägget så gick jag ner för att bättra på min solbränna, och gissa vem som gick förbi då? Jo, Vikke! (Blir vi förvånade? Nej!)  Han skickade över en låt som jag velat ha länge! Supermassive Black Hole - Muse, Tack!
Efter ett tag så åkte jag vidare till Elica, Betty, Alex & Svenne. Vi skulle åka och bada men det blev inte av så Betty, Erica och jag badade på Jutenabben! Mysigt!
Efter ett tag drog vi hem till Bettan och så satte vi oss på balkongen och drack varm O´boy och sedan vatten. Efter lite mys så försökte vi komma på flyktvägar åt henne. *Haha!*
Efter ett tag drog vi till Vikke och sen så gick/flummade vi vidare till mig och sen så gick dom hem allihopa.
Mami och jag åt jordgubbar innan jag gick in hit.
Efter detta inlägg är jag fortfarande inte trött, detta kan nog bli en lååååång natt? -.-'
Kram//Chlissen!<3

Västerport spa & relax

Heey på alla läsare!

Idag är jag superglad! I morse gick jag upp och åt innan jag och mami cyklade till stan. Där gick vi till Västerport spa & relax. Det är en mysig liten gång ner under vattentornet. Ni kanske ser på bilderna (dålig kvalite) att det var mysigt där.




Först när vi kom dit bytte vi om innan vi satte oss i den pyttelilla bastun. När vi kände oss klara gick vi vidare till bubbelpoolen. Det var göttit, vi fick frukt och dricka att fika på medans vi satt där. När vi kände oss klara fick vi gå in i ett litet rum som ligger en bit bakom bubbelpoolen. Jag vet inte om ni ser det men det är vid den gröna skylten?
Där fick vi först en saltpeeling ifrån turkiet. När vi fått den gick vi in i en dusch och duschade av oss och tvättade håret och sånt. Efter duschen kom inpackningen. Vad mami sagt trodde jag det var en hårinpackning men inte. Det var en kroppinpackning om man säger så. Caroline som hade hand om oss smörjde in oss med någon yoghurt och lavendelolja och sedan plastade hon in oss. Man kände sig som en barbie docka! Medans man låg där och väntade på att inpackningen skulle värka så gav hon oss en ansiktsbehandling. Hon smörjde in oss med krämer och blötte ner ansiktet med varmvatten. När inpackningen fått sin värkningstid skulle Caroline massera ut det som inte kommit in i huden riktigt. Allt detta tog 80 minuter och det kostade 795 ;-. Det är något jag kan rekomendera för det var verkligen värt pengarna! Behandlingen vi gjorde heter Västerports Lavendel Dröm.
Nu har jag kommit hem och ätit lasange. Snart ska jag ut och förbättra min solbränna!
Ha det bäst så hörs vi ikväll!
Kramar ifrån Chris!<3

en ny vecka :)

Godmorgon allihopa!

Idag börjar en ny vecka och för min del kommer jag nog bara vara hemma 1-2 dar. Idag efter lunch ska hela familjen utom storebror åka upp till Sthlm och hälsa på mormor. Pappa tyckte att vi skulle försöka få tag på biljetter till någon musical, men jag tror det blir svårt. Någon av er som vet någon bra musikal som går i sthlm för tillfället?
Vi åker hem någon gång på onsdagen eller torsdagen och sen på fredag drar vi till Frankrike med mina 2 kusiner. Där stannar vi i en vecka. Så det blir nog mest Chris som kommer blogga dom följande veckorna.
Men nu ska jag ut och skrapa staketet!
Kramar// Mia


Sommarlovs dag!

Jag har precis ätit mammas köttbullar med nypotatis efter en riktigt somrig dag!
Jag vaknade hos Chris ganska sent och efter ett tag kom Ebbe och senare Fnany, vi åkte och badade. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet och jag och Fnany simmade runt rätt länge:)
Sen åkte jag hem och åt. Då kom Olles kompis och hans mamma och fikade sen kom en kille som skulle fixa något med ett träd i trädgården och hans son så när sen Fnany och Ebbe kom va huset fullt! :P
Jag,Fnany och Ebbe satte vattenspridaren under studsmattan och hoppade och tog massa kort :) alla bara ramlade hela tiden... och stackars Ebbe slog i sitt knä i studsmatta kanten.
När Ebbe åkte hem skrapade jag och Fnany grinden, vi kom ganska långt innan vi blev glasssugna och stack till livs och köpte en stooor ben & jerrys. Vi satte oss i  lekplatsen och åt , så somrigt! Fnany äger på masken XP
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!
Kram// Mia

Ingen frid och fröjd...

Hejsan alla!

Nu har Jojje älskling åkt hem till sig. Vi har haft jättekul! Efter allt så gick det här faktist jättebra! Vi gick ut med vovven och så smygfotade vi varann hela tiden. Jättemysigt!
Men ingen frid och fröjd över det inte! Nu ska Ebbs snart komma hit och sen ska vi springa och möta Viktor nere vid Bergaplan. Vad vi hittar på vet man inte? *Haha*
Imon blir det upp tidigt för att vara i stan vid 10, då är det dags för spa! Det snackade jag om lite i början.
Vi kan ju ta dagens outfit medans jag ändå är igång!
Svart linne ifrån MQ och chinoshorts ifrån ginatricot.
Lätt och svalt i denna värme.
Nu kommer Ebbsan så jag ska nog ner och skrämma henne eller något annat roligt!

Ebben


Busiga kramar ifrån Chlissen!<3

Väntar på mat

Hejsan, Chris här!

Nu sitter jag och väntar på att mami ska plocka fram lite mat till mig, nasse och gästerna vi har här. Typiskt henne.
Aja, idag blir det en mysdag tror jag?
I morse vaknade jag bredvid Mia och senare kom både Ebbs och Fnany! Vi åkte till badet och Fnany och Mia badade men inte jag och Ebbs. Kuligt!
Nu har dom dessvärre åkt hem för Ebbe kom på den "fantastiska" planen. Det kallar jag en äkta Ebbsa!
Så nu efter maten ska jag åka och hämta älsklingen vid Funkabo.
Nu är maten färdig! Vi hörs senare!




Kramar ifrån Chris!<3

Lite om oss...

Hejsan på alla som läser denna rad!

Vi är två tjejor som heter Chris och Mia.
Detta är som sagt våran blogg. Vi bloggar alltså tillsammans.
Istället för att skriva fakta om oss själva sa att vi att vi skulle skriva fakta om varandra.

Mia;
Mia är min bästa vän. Hon finns alltid där och kommer alltid att göra. Det finns ingen finare männiksa!
På fritiden har hon alltis fullt upp! Här är hennes schema!
Tisdag; Solosång, Musikal
Onsdagar; Nycirkus (tillkommer efter sommarlovet!)
Torsdagar; Teater
Fredagar; Cheerleading (kommer sluta med efter sommarlovet!)
Söndagar; Discodans
Det är svårt att få någon ledig dag med henne eftersom att hon även är en mycket omtalad person.
När det gäller musik är hon en allätare men hon gillar Beyonce. Hennes kläder, jaah var ska man börja? Dom är verkligen jättesöta. Hon gillar att bära tajts men oxå att ha jeans och mjukisbyxor på sig. Hon är i alla fall jättegullig!
Tillsammans har vi gått igenom mycket och det var det verkligen värt!
Mia bor i en villa. Hon har två bröder, sina föräldrar och en katt. På gården har dom en studsmatta brevid ett gulligt litet hus som är som en bod åt något? Jag har aldrig varit där inne. Det finns även ett jätteträd som har en gunga, vi kommer nog ta många kort där framöver. Det var nog det mesta om Mia, ni kommer säkert att få höra andra saker oxå!


Chris;
Jag och Chris lärde känna varann på teatern först, när hon sen började i min klass kom vi närmare varann och idag är vi bästa vänner! Hon är en underbar person som många vill vara med och man kna verkligen lita på henne.
Chris bor i Kalmar, en ganska lång bit ifrån mej och det är väldigt synd eftersom man inte alltid är så jätte sugen på att cykla 3 km när det ösregnar eller så...
Hennes hus är jätte mysigt och precis lagom stort. Chris föräldrar är skilda och hennes pappa bor i mjölby med hennes lillasyster och bonusmamma . På jullovet var jag där och hälsade på, hela hennes släkt är jätte gulliga! 
Här hemma i kalmar har hon sin mamma,bonuspappa och två bonussyskon.
Chris och jag har väldigt olika klädsmak, som hon sa här ovanför kör jag kanske lite mer på den gulliga stilen medans hon gillar tuffa kläder, så som håliga jeans,skinnjackor,converse och mörkt hår, det passar henne verkligen. Chris har en hund som heter maja och är en cavalier king charles spanielsom ni nog kommer få se en hel den av här i bloggen. Maja är verkligen en gullig hund som gillar att springa och köra aggillity men hon har en konstig vana att slicka folk i näsan...
Det här va lite om Chris, om du följer bloggen kommer du få veta mer om både henne och mej (:


Chris,Mia<33
Chris och Mia


Här på bloggen kommer vi skriva om vad som händer i våra liv. Vi bloggar så ofta vi kan och hinner. Bilder lägger vi upp oxå. Om ni har tur kommer det nog lite tävlingar och annat skojj! Vi tipsar även om låtar, aktiviteter, smink och annat som vi även tycker att ni läsare ska testa!
Men vad gör ni nu på sommarlovet? Har ni badat och solat mycket?

Nu på måndag blir det spa för mig (chris)! Jag och mami ska dit och ha mys. Bloggar om det, jag lovar!
Det är jag som kommer hålla igång bloggen nu i början eftersom att Mia ska bort till Frankrike ett tag, så ni får läsa alla mina inlägg. Hoppas Mia hittar någon dator där nere!

RSS 2.0